Ontmoet de NVR op de ESTEC Open Dag

Nieuws, Evenementen

sep 27, 2023

Bent u geïntrigeerd door de wonderen van de ruimte? Noteer dan alvast 8 oktober 2023, want dan bereidt de Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart (NVR) zich voor op de Open Dag van ESTEC!

Dit is wat je kunt verwachten bij onze stand in de NLSpace tent:

Ontmoet Onze Leden: Ga inzichtelijke gesprekken aan met onze vriendelijke NVR-leden, die uw passie voor de ruimte delen. Ze beantwoorden graag je vragen over onze vereniging en praten over alles wat met ruimtevaart te maken heeft.

Literatuur over Ruimtevaart: Neem even de tijd om de nieuwste editie van ons driemaandelijkse ruimtevaartmagazine Ruimtevaart door te nemen, boordevol informatieve artikelen, prachtig beeldmateriaal en baanbrekende inzichten.

Komende Evenementen: Een voorproefje van de ruimtevaart- en ledenevenementen die we voor de nabije toekomst hebben gepland.

NVR’s Toewijding aan Young Professionals: Lees meer over onze activiteiten voor Young Professionals die zich willen vestigen in de ruimtevaartindustrie.

Word Lid van de NVR-gemeenschap: Als u gefascineerd bent door de ruimte en deel wilt uitmaken van onze gemeenschap, kunt u zich tijdens de ESTEC Open Dag aanmelden als NVR-lid, waardoor u tal van voordelen op het ruimtevaartgebied krijgt.

Steek een Handje bij de Stand: NVR-leden worden uitgenodigd om samen met ons te helpen bij de stand tijdens een van onze drie shifts. Alle helpende handen krijgen toegang via een ESTEC Open Day Exhibitor ticket. Voor en na je dienst ben je vrij om over het terrein te lopen en deel te nemen aan de Open Dag activiteiten. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar de Secreteriaat: secretariaat@ruimtevaart-nvr.nl.

Verken de NLSpace Tent: Stap binnen in de speciale ruimte van de NLSpace tent, waar je je kunt verdiepen in de fascinerende wereld van ruimteverkenning en technologie. Ontdek de ingewikkelde werking van de Nederlandse en internationale ruimtevaartindustrie en krijg inzicht in baanbrekende projecten, samenwerkingen en ontwikkelingen.

Sluit je bij ons aan op 8 oktober 2023, bij onze stand, en laten we samen op reis gaan om het heelal hier op aarde te verkennen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en onze passie voor de ruimte met je te delen.

Credit: ESA-G. Porter CC BY-SA 3.0 IGO

Image credit: ESA-G. Porter CC BY-SA 3.0 IGO

Recente berichten

ans 50 JAAR

Op 30 augustus 2024 is het precies 50 jaar geleden dat de eerste Nederlandse Satelliet (ANS) gelanceerd werd.50 jaar later, op 30 augustus 2024 organiseren NVR en NRM ( Nationaal Ruimtevaart Museum) een zeer speciaal evenement in het AVIODROME in Lelystad.Bij dit...

Lees meer

Nieuwsbrief 2024-1

1. Woord van de voorzitter
2. Update Secretariaat / Penningmeester
3. Communicatie
4. Web & IT
5. Young Professionals
6. Evenementen
7. Legal Affairs
8. Redactie Blad Ruimtevaart

Lees meer
Chat hier met secretariaat van de NVR